Відкрита лекція доцента кафедри фітопатології Піковського Мирослава Йосиповича

November 20, 2019

      19 листопада 2019 року на 5 парі в аудиторії №50, 4 навчального корпусу для студентів 4 курсу (1 група) та 3 курсу скороченого терміну навчання ОС "Бакалавр" спеціальності 202 - "Захист і карантин рослин" була проведена відкрита лекція на тему: "Система захисту ріпаку озимого від хвороб" (навчальна дисципліна "Сільськогосподарська фітопатологія"), яку прочитав Піковський М.Й. - к.б.н., доцент кафедри фітопатології ім.акад. В.Ф. Пересипкіна. 

     Окрім студентів, на відкритій лекції бути присутні: декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, д. с.-г. н., член-кореспондент НААН України, проф. Доля М.М., в.о завідувача кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна, к.с.-г.н., доц. Гентош Д.Т., д.б.н., проф., акад. НААН України Кирик М.М., д.с.-г.н., проф. Положенець В.М., к. с.-г. н., доц. Чернега Т.О.

      Під час лекції були використані технічні засоби демонстрації матеріалу - підготовлена презентація, авторські відеоматеріали. Студенти виявили зацікавленість та активно включалися в обговорення дискусійних питань. Зміст та методика викладання матеріалу лекції відповідали її структурі та методам навчання, що рекомендовані і застосовуються у навчальному процесі.

      Студенти та присутні НПП у вигляді анкетування оцінили зміст проведеного лекційного заняття. При цьому акцентували увагу на науковий рівень володіння матеріалом, різноманітність використаних методів і прийомів, логічну послідовність подання матеріалу, уміння підтримувати дисципліну в аудиторії та культуру мови викладача.

Д.Т. Гентош,

в.о. зав. кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook