Відвідування бібліотеки - це сучасно та актуально

21 November 2019, 15:25

     Наукова бібліотека Національного університету біоресурсів і природокористування України є однією із найбільших бібліотек вищих аграрних закладів освіти України (https://nubip.edu.ua/structure/library). Вона являє собою сучасний науковий, культурно-освітній, інформаційний центр, який покликаний сприяти реалізації потреб користувачів у одержанні найновішої інформації. Тому, для ознайомлення з можливостями нашої бібліотеки та набуття практичних навиків у пошуку інформації студенти 3 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 202 "Захист і карантин рослин", разом із наставником (доцентом кафедри фітопатології М.Й. Піковським) відвідали інформаційно-бібліографічний відділ.

     Сідько Лариса Костянтинівна та інші працівники бібліотеки розкрили студентам принципи ефективного використання ресурсів та акцентували увагу на електронну бібліотеку, що містить повні тексти авторефератів, дисертацій, монографій співробітників університету, навчальних посібників і підручників, навчально-методичних матеріалів. За потреби, співробітники наукової бібліотеки можуть надати консультацію та допомогу в оформленні списку використаної літератури. Цікавим є наявність ресурсів із повнотекстовими науковими роботами студентів. У бібліотеці є можливість користуватися wi-fi.

      Також було несподівано, що на базі наукової бібліотеки можна проводити цікаві квести, направлені на пошук масиву інформації у різних локаціях.

       Студенти висловлюють вдячність директору наукової бібліотеки НУБіП України канд.с.-г. наук Кіщак Тетяні Степанівні та зав. відділом інформаційно-бібліографічного обслуговування Сідько Ларисі Костянтинівні за надану допомогу. 

Софія Гармаш,

студентка спеціальності 202 - "Захист і карантин рослин" 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook