Знайомство студентів Прилуцького агротехнічного коледжу з кафедрою фінансів

October 31, 2019

 

            Викладачі кафедри фінансів продовжують активну профорієнтаційну роботу серед школярів та студентів коледжів. Зокрема, 29 жовтня  2019 року, за сприяння директора Прилуцького агротехнічного коледжу, Чернікова Павла Івановича, доценти кафедри фінансів Долженко Інна Іванівна та Мрачковська Надія Костянтинівна відвідали навчальний заклад та познайомилися зі студентами економічних спеціальностей.

 

У процесі проведення профорієнтаційної роботи студенти отримали інформацію про славетну історію та переваги навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Під час зустрічі викладачі розповіли про наявність сучасних наукових лабораторій на економічному факультеті, можливості навчання у англомовних групах, участі у роботі наукових гуртків.

В університеті створені всі умови для якісного навчання та проведення дозвілля. Молодь цікавили питання компетенцій професії фінансиста та можливості працевлаштування.


Майбутні студенти отримали матеріал про умови вступу до університету,  буклети кафедри фінансів та запрошення на день відкритих дверей. 

 

Доцент кафедри фінансів

Надія Мрачковська 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook