Перші кроки дружньої співпраці юридичного факультету з учнівською молоддю Голосіївського ліцею № 241

October 25, 2019

25 жовтня 2019 року у рамках проведення профорієнтаційної роботи юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України доцент кафедри теорії та історії держави і права Єрмоленко Ірина Михайлівна та кандидат юридичних наук, старший викладач кафедри теорії та історії держави і права Попова Олена Вікторівна зустрілися з майбутніми випускниками Голосіївського ліцею № 241 м. Київ.

Завдяки цьому заходу учні були ознайомлені з інформацією по факультетах та перспективних спеціальностях Національного університету біоресурсів і природокористування України, було наголошено на перевагах які надає вищий навчальний заклад, специфіки навчання на юридичному факультеті. Також майбутні випускники були ознайомлені із досягненнями юридичного факультету та університету в цілому.

 


 


Під час проведення заходу було акцентовано увагу на те, що правильний вибір професії має велике значення і дає можливість одержання освіти в вищому навчальному закладі, адже це зумовлює високу продуктивність праці в майбутньому, моральне задоволення та можливість досягти високого професійного рівня та оптимальних успіхів в трудовій діяльності і таким фахом може стати для учнів фах правника.

 


Для того, щоб майбутнім випускникам ліцею допомогти зробити правильний вибір у професії, був запрошений  доцент кафедри психології Національного університету біоресурсів і природокористування України Омельченко Людмила Миколаївна, яка кваліфіковано та на високому професійному рівні  провела психологічний тест з майбутнім випускникам ліцею на визначення майбутньої професії.

Цей захід пройшов в активній та дружній атмосфері, діти проявили значну зацікавленість до поданої інформації, отримали календарі та ручки з назвою вузу Національного університету біоресурсів і природокористування України, а також  були запрошені на День відкритих дверей до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 Дякуємо адміністрації Голосіївського ліцею № 241 за надану можливість співпрацювати з учнями навчального закладу в питаннях з профорієнтаційної роботи.

 

Ірина Єрмоленко

доцент кафедри теорії та історії держави і права

 

Олена Попова,

старший викладач кафедри теорії  та історії

держави і права, кандидат юридичних наук

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook