У КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» проведено профорієнтаційну роботу з вчителями загальноосвітніх шкіл Херсонської області

17 October 2019, 15:45

  Під час проведення науково-практичного семінару « Цифрові технології здобування освіти» для вчителів Херсонщини в рамках проведення профорієнтаційного заходу «Знайомство з цифровими технологіями здобування вищої освіти в провідних університетах України» Професор кафедри інформаційних і дистанційних технологій Самойленко Олександр Миколайович здійснив профорієнтаційну доповідь з яскравими презентаційними матеріалами та інформаційно друкованими роздатковими матеріалами про Національний університет біоресурсів і природокористування України. 

   Проведено агітаційну бесіду з вчителями загальноосвітніх шкіл Херсонської області про можливості здобування випускниками загально освітніх шкіл вищої освіти на базі факультету інформаційних технологій. В доповіді було:
Ознайомлено вчителів різних предметів з правилами вступу та освітніми програмами підготовки бакалаврів за провідними напрямами університету в цілому та факультету інформаційних технологій зокрема.

   Повідомлено про особливості та умови здобування вищої освіти в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на основі інформаційних та дистанційних технологій.

Здійснено індивідуальне консультування вчителів шкіл з приводу особливостей вступу у Національний університет біоресурсів і природокористування України.

   Після проведення цікавого та плідного спілкування з колегами, на згадку та продовження плідної співпраці, було зроблено кілька загальних фото. Цифрова освіта вже доступна здобувачам у най віддалених куточках України. Чекаємо майбутніх абітурієнтів вже сьогодні!


 

Олександр Самойленко
професор кафедри інформаційних і дистанційних технологій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook