Інтерактивні технології до навчання

October 3, 2019

Третього жовтня на факультеті інформаційних технологій відбулася демонстрація технології перетворення будь-якої поверхні в інтерактивну дошку. Яку провів спеціаліст української компанії CamTouch.

На демонстрації були присутні декан факультету інформаційних технологій Олена Григорівна Глазунова та начальник навчально-методичного відділу Лариса Володимирівна Кліх, а також викладачі кафедри інформаційних і дистанційних технологій.

Присутнім було продемонстровано пристрій CamTouch, розроблений українсткими спеціалістами.

CamTouch - це пристрій, що дозволяє перетворити будь-який проектор чи монітор на інтерактивну дошку, якою можна керувати за допомогою спеціальних стилусів. Він сумісний з усіма файлами та додатками, які встановлені на комп'ютері.

Було продемонстровано як за допомогою системи можна робити нотатки на екрані (писати, малювати, створювати, переміщати, змінювати розмір, зберігати та видаляти), керувати презентаціями (створювати та видаляти слайди, редагувати інформацію, акцентувати увагу на потрібних об'єктах, перемикати слайди), повністю керувати комп'ютером на проекції екрану, виконуючи всі дії за допомогою стилусів, взаємодіяти з інтерактивним контентом, який встановлений на ПК.

Всі присутні оцінили цікаву розробку та висловили бажання, щоб в наших навчальних класах була доступна ця технологія. Сподіваємося наш університет зможе придбати показаний пристрій для ефективнішої роботи зі студентами.

 Мокрієв М.В., керівник центру 
дистанційних технологій навчання 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook