Випускниці Лісниківської ЗОШ [Валентина Цікаленко] та [Віра Шевчук] обирають факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК: така кількість можливостей не може не зацікавити
Випускниці Лісниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Михайла Грушевського Валентина Цікаленко та Віра Шевчук хочуть здобути вищу освіту на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України.
-
Чому вирішили розглянути можливість навчання саме в НУБіП України?
Віра:
– До нашої школи неодноразово приходили викладачі Національного університету біоресурсів і природокористування України, розповідали про факультети, умови навчання і проживання, міжнародну практику, громадську діяльність, показували цікаві презентації. Така кількість можливостей не може не зацікавити.
-
А чому факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК?
Валентина:
– У листопаді минулого року ми з однокласниками його відвідали і були просто у захваті! Декан дуже цікаво розповіла нам про оздоровче харчування, переваги та перспективи різних технологій харчових виробництв. Познайомила з азами професії.
Віра:
– До того ж, тема правильного харчування для нас, дівчат, дуже актуальна, оскільки ми любимо різні смаколики, але при цьому хочеться залишатися стрункими і привабливими. Викладачі кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів показали нам лабораторії, різні прилади, провели майстер-класи і навіть дозволили дослідити молоко, ковбасні та рибні вироби. Було дуже цікаво!
-
Чого очікуєте від навчання?
Валентина:
– Хочеться, щоб навчання було якісним і цікавим. Я люблю рух, щось нове, тому хочу побільше практичних занять, щоб можна було щось досліджувати, експериментувати, а також побувати на різних виробничих підприємствах і побачити, як там все працює.
Розмовляла асистент кафедри технології м'ясних,
рибних та морепродуктів
Анастасія Іванюта