Відвідування музею НУБіП України студентами-іноземцями факультету аграрного менеджменту магістерська програма «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

April 15, 2019

 9 квітня 2019 року група студентів-іноземців під керівництвом куратора групи Катерини Алексеєвої відвідала музей історії НУБіП України. Майбутні магістри-проектні менеджери, вихідці з Пакистану, Бангладешу та Кот-д’Івуару, надзвичайно зацікавилися історією створення та розвитку Університету, який вони обрали для навчання серед усіх університетів світу. Студенти дізналися про відомих у всьому світі випускників НУБіП України, про напрямки діяльності НУБіП України, про досягнення та прагнення університету у майбутньому.

 

   Варто зазначити, що паралельно студенти зробили короткий екскурс в історію України, дізналися про існування давньої Трипільської культури, способи та методи ведення господарства, які застосовувалися раніше. Також студенти-іноземці були коротко ознайомлені з героїчним минулим українського народу, його нездоланним прагненням до свободи та незалежності. Студенти уважно слухали екскурсовода, задавали питання, виявляли зацікавленість щодо різних питань.

   Студенти-іноземці вкотре переконалися, що зробили правильний вибір, коли вирішили навчатися у НУБіП України на факультеті аграрного менеджменту, на магістерській програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

 

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого 
та інвестиційного менеджменту 
НУБіП України


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook