ННІ лісового і садово-паркового господарства: зовнішній вигляд кампусу – наша спільна турбота!

8 April 2019, 10:12

   Традиційно, на початку весни співробітники Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства долучились до облагородження території, закріпленої за інститутом, а саме: територія навчального корпусу №1, №1б (137), №1а, частково №17, навчально-дослідного розсадника та гуртожитку №1.

   Якщо робота біля гуртожитку «кипить» вже не перший тиждень, то сьогодні увага НПП та співробітників була прикута до території навчальних корпусів. Кожна кафедра інституту доклала максимум зусиль до наведення ладу біля «своїх» корпусів.

   За результатами спільної злагодженої роботи всіх ННП інституту на території навчального корпусу №1 з’явилася нова зелена експозиція у вигляді Державного герба України, а територія навчальних корпусів №1б (137), №1а, №17 та навчально-дослідного розсадника готова і далі тішити око абітурієнтів, студентів і викладачів!

Адміністрація інституту висловлює щиру подяку всім співробітникам, які долучилися до роботи, та закликає студентство підтримувати таку ініціативу і не бути пасивними. Ми самі творимо своє майбутнє!

Віктор Свинчук, Олександр Соваков,
Андрій Спірочкін
заступники директора ННІ ЛіС


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook