Визначення якості питної води. Кольорові реакції.

5 April 2019, 13:23
НУБіП України

Якість води має надзвичайне значення. Як у побуті, так і на виробництві .

На лабораторному занятті з "Гігієни та санітарії переробних підприємств", під керівництвом доц. Кучерук Марії Дмитрівни студенти 3 курсу 2 групи факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК визначали наявність у воді хлоридів, нітратів, нітритів, амонію, сульфатів.

 

Проводили органолептичну оцінку, визначали запах, колірність, прозорість, наявність осаду тощо.

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook