ПРОФОРІЄНТАЦІЯ У БОРОДЯНСЬКОМУ РАЙОНІ

January 30, 2019

     Протягом січня співробітники юридичного факультету активно реалізують тренд завданий керівництвом університету, що кафедра і викладач – головні гравці на профорієнтаційному полі.
   Спілкування з керівництвом району, привітний прийом у відділі освіти Бородянської РДА, відвідування наради директорів шкіл Бородянського району, спілкування з учнями випускних класів. Делегація юридичного факультету у складі доцентів кафедри адміністративного та фінансового права С.В. Слюсаренка, цивільного та господарського права Л.О. Панькової та М.В. Пушкар з ентузіазмом поставилися до виконання профорієнтаційних заходів. На відміну від попередніх років, основне питання стосується не вартості навчання, а нововведень щодо балу, що мають набрати випускники.


     Так, при вступі на спеціальності «Право», «Управління та адміністрування», «Міжнародні відносини» у 2019-го роціу бал з усіх трьох предметів має становити не менше 130.


      Висловлюємо щиру вдячність голові Бородянської райдержадміністрації Череднику Вадиму Васильовичу за допомогу в організації зустрічей з освітянським активом району!

к.ю.н., доцент Л.О. Панькова,
к.ю.н., доцент М.В. Пушкар,
к.ю.н., доцент С.В. Слюсаренко.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook