Крістіна Нестерова з Чернігівщини: «Коли цікавилась у старших друзів, як зробити успішну кар’єру – порадили вступати до НУБіП України»

January 15, 2019
Крістіна Нестерова – студентка третього курсу Сосницького сільськогосподарського технікуму. Дівчина мріє продовжити навчання у НУБіП. Про причини такого вибору – наша розмова. 
  • Будь ласка, кілька слів про себе.

     − Цього року я закінчую навчання у технікумі. Усвідомлюю, що зараз переді мною відкриваються двері до багатьох закладів вищої освіти України. Переконана, що його вибір визначає моє майбутнє: де я працюватиму, чим займатимусь та яким буде мій достаток і добробут. І обрала НУБіП.

  • Що стало вирішальними у виборі закладу вищої освіти?
     – Національний університет біоресурсів і природокористування України помітно виділяється на фоні інших навчальних закладів. Переглядаючи офіційні веб-сайти університетів, читаючи відгуки студентів у соцмережах та спілкуючись з колишніми випускниками рідного технікуму, я і для себе виокремила саме НУБіП. Багато моїх друзів розповідають про його комфортне розташування у лісопарковій зоні, матеріальну оснащеність аудиторій, а також толерантне відношення і повагу до студентів. Маю приклади. Моя подруга Крістіна Чухно опановує тут спеціальність «Облік і оподаткування» та її рідна сестра Анжела – випускниця магістратури 2017 року цієї ж спеціальності. Вони розповідають про пізнавальні лекції, цікаві практичні заняття, використання сучасних інтерактивних методів навчання, захоплююче студентське життя, яке насичене різноманітними університетськими подіями. Університет має багато відомих і талановитих випускників, навчання в ньому забезпечує гарні можливості працевлаштування та отримання високого і стабільного заробітку. Мої подруги переконані самі і переконали мене: НУБіП найкраще підходить для здобуття вищої освіти європейського рівня.
  • Яку спеціальність для себе обираєте?
     – Я недовго розмірковувала, обираючи «Облік і оподаткування», адже навчаюсь в технікумі за цією ж спеціальністю. Знаю, що нині професія бухгалтера, аудитора дуже престижна і попит на бухгалтерську працю існуватиме завжди. Окрім того, людина, яка здобула таку спеціальність зможе успішно претендувати на всі без виключення посади, де є вимога мати вищу економічну освіту.
  • А чим живеш крім навчання?
     – Танцями. Це приносить мені величезне задоволення. Танцювальний колектив технікуму кожного року бере участь у конкурсі «Студентська весна» й завжди посідає призові місця. Ми багато тренуємося, але результат того вартий. Намагаємося ставити танці різних жанрів. Найприємніше − це радувати глядачів своїми виступами. Я і надалі хочу розвиватися в цьому напрямку. Мені розповідали, що в НУБіП України є чимало художніх колективів і гуртків. Сподіваюся продовжити танцювати.
  • А про що мрієш?
     – Як і більшість українців: щоб закінчилась війна на сході нашої країни! Я мрію, щоб Україна процвітала, щоб люди не виїжджали за кордон у погоні за кращим життям, щоб кожна українська сім’я жила в достатку й любові. Впевнена, що моя мрія здійсниться і найближчим часом все зміниться на краще!
Розмовляла Євгенія Калюга
nubip.edu.ua/node/55133 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook