Наставництво як інструмент фахового зростання

September 20, 2018
Кафедра управління земельними ресурсами
Промайнуло літо, вступна компанія, пора відпусток і спекотного часу...
Молодь з'їхалася до рідної альма матер на навчання.


Колишні випускники шкіл і коледжів, які обрали фах землевпорядника, зібралися на навчання для здобуття вищої освіти на факультеті Землевпорядкування НУБіП України, який вважається одним з флагманів підготовки спеціалістів відповідного профілю.
В цьому році опіка над випускниками коледжу, що вступили на перший курс скороченого терміну, випала кафедрі управління земельними ресурсами. Традиційно процес знайомства з факультетом землевпорядкування і його можливостями почався одразу після урочистості посвяти студента першокурсника й святкування Дня знань.
З цієї нагоди відбулася зустрiч-знайомство студентів факультету землевпорядкування 1-го курсу 3-ï групи скороченого терміну навчання із наставником – Бутенком Євгеном Володимировичем. Знайомство пройшло в дружній атмосфері круглого.


 

Під час зустрічі студенти мали можливість познайомитись із наставником та особливостями студентського життя факультету, а також, кожен із студентів розповів про себе, свою сім’ю, інтереси, мрії та навчальні заклади, в яких навчались до вступу в НУБiП України.

Як стало відомо, попередні навчальні заклади першокурсників мають широку географію, а саме: Мукачiвський аграрний коледж НУБіП України, Коледж інформаційних технологій та землевпорядкування НАУ, Володимир-Волинський агротехнiчний коледж, ВСП Шевченкiвський коледж , Технікум землевпорядкування ЖНАУ.

Тепер студенти першого курсу скороченого терміну навчання є частиною однієї великоï родини, не просто факультету Землевпорядкування, а студентської спільноти Нацiонального унiверситету біоресурсів i природокористування України. Тож хотілося б побажати всім успіхів i наснаги в подальшому навчанні й участі в активному студентському життi нашого унiверситету.


Актив 1 групи 1 курсу скороченого терміну навчання
 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook