Першокурсники ННІ лісового і садово-паркового господарства пізнають славні спортивні традиції інституту

September 11, 2018

11 вересня 2018 року у спорткомплексі НУБіП України до Дня працівника лісу відбувався І етап кубку пам'яті М.Д. Полякова з футболу серед студентів і викладачів ННІ лісового і садово-паркового господарства. Цей турнір, який бере початок ще з 1984 року, став вже традиційним і щорічно, напередодні Дня працівника лісу, збирає не лише студентів, викладачів і співробітників, а й лісівників, котрі є випускниками інституту, з різних куточків України.

Сьогодні ж, на футбольне поле вийшли команди груп першокурсників ННІ ЛіСПГ.

Розпочалося свято з вітальних слів директора ННІ Петра Лакиди, котрий розповів про традиційність цього турніру, побажав студентам міцного здоров’я й натхнення на футбольному полі і згадав про світлу пам’ять Миколи Дмитровича Полякова, який впродовж багатьох років роботи на кафедрі фізичного виховання НУБіП України опікувався спортивним життям інституту. До вітальних слів першокурсникам приєднався завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко, який особисто докладає багато зусиль до розвитку «спорту №1» у світі.

Завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Віктор Маурер, який протягом тривалого часу є головним «натхненником», організатором і учасником цього турніру, розповів першокурсникам про особливості турніру й правила змагань і відзначив, що крім традиційних грамот і кубку, переможці й учасники змагань отримають соковиті смугасті кавуни, які, з одного боку, нагадують футбольний м’яч, а з іншого – символізують нашу планету з лісами й полями!

А далі, власне, розпочалося футбольне дійство. У стартовій грі зійшлися на майданчику групи першокурсників спеціальності «Лісове господарство» ЛГ-1802 і ЛГ-1803 ск. Сильнішими у ній виявилися юні студенти групи ЛГ-1802, які з рахунком 4:0 перемогли команду більш досвідчених випускників коледжів. У другій півфінальній грі між командами ЛГ-1804 ск і ДМТ-1801 (спеціальність «Деревообробні та меблеві технології») з рахунком 7:3 перемогла команда 4 групи лісівників скороченого терміну навчання.

У матчі за ІІІ місце в запеклій боротьбі перемогу з рахунком 5:4 виборола команда групи ДМТ-1801.

У фінальній зустрічі між групами ЛГ-1802 і ЛГ-1804ск ніхто із суперників не хотів поступатися, однак добре організована студентська група ЛГ-1802, маючи практично два рівноцінних склади, дотиснула групу лісівників скороченого терміну навчання і перемогла їх з рахунком 3:1. Вітаємо переможців!

Завершилося свято футболу врученням нагород і фотографуванням усіх учасників і організаторів змагань.

За результатами І етапу цього турніру було сформовано збірну 1-го курсу, яка вже в суботу 15 вересня 2018 року (початок о 9-00), напередодні Дня працівника лісу, позмагається зі студентами старших курсів ННІ ЛіСПГ за кубок пам'яті М.Д. Полякова з футболу серед студентів і викладачів ННІ лісового і садово-паркового господарства.

Запрошуємо усіх на свято!

Заступники директора ННІ ЛіСПГ

Віктор Свинчук,

Андрій Спірочкін

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook