10–11 травня 2018 р. в Університеті економіки та права «КРОК» відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Міжнародне право (публічне, приватне)».

May 15, 2018

В Університеті економіки та права «КРОК» відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Міжнародне право». НУБіП України представляли троє найкращих студентів – Павленко Дмитро, Соболєва Катерина, Кучер Владислав, які пройшовши І етап Всеукраїнської студентської олімпіади, зарекомендували себе на юридичному факультеті, як експерти з «Міжнародного права». 

 

Підготовку студентів до олімпіади взяла на себе кафедра міжнародного права та порівняльного правознавства.

 

Сам захід був розділений у два етапи, а саме в перший день проходили інтелектуальні баталії, а вже наступного дня переможці отримували свої заслужені нагороди.

 

Отже, у підсумку у перелік переможців увійшов студент 4 курсу 1 групи НУБіП України Павленко Дмитро, який зайняв почесне ІІІ місце.

 

Щиро вітаємо переможця цього визначного заходу від НУБіП України Павленко Дмитра! Бажаємо подальших здобутків у навчальній та науковій діяльності!

Доцент кафедри

міжнародного права та

порівняльного правознавства

Кідалов Сергій 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook