Казка про найсправедливіше королівство "НУБіП України" : студенти юридичного факультету взяли участь у Міжнародному фестивалі "Голосіївська весна-2018"

April 23, 2018

     З метою виявлення обдарованої молоді та створення умов для реалізації її творчого потенціалу, залучення широкого кола студентства до участі в культурно-масових заходах в Національному університеті біоресурсів і природокостування України традиційно розпочався Міжнародний фестиваль художньої творчості «Голосіївська весна». Цього року, уже в 37-ме, фестиваль об’єднав велику університетську родину, яка на крилах Голосіївської весни зустрічає 120-річчя рідної Alma mater. 18 квітня «Голосіївська весна» розквітла на юридичному факультеті. І буяла вона яскравими посмішками, і горіла радістю, і палала любовю. Так, так! Саме любов обєднала нашу команду в одне юридичне царство – тридесяте государство. А в ньому були дива і оживала казка про найсправедливіше королівство: НУБіП України, у якому просто не існує неталановитої молоді.

     За сценарієм, написаний Євгенією Дошкою, неперевершені ведучі, що стали відкриттям: Гбур Люся та Стецюк Дмитро, шукали найкращого тамаду , проте всі їх спроби залишилися марними, а от Яра Олена Сергіївна , як справжня опора, за хвилину вирішила це питання і роль тамади отримав студент 2 курсу Богдан Суржок. Саме цей юнак змусив весь зал горіти, посміхатися і не відривати очей від сцени. Розповідав він про юридичне царство, у якому Антон Кокотун у ролі короля та його мати (Андрій Береза, що мав найкращий сценічний образ) шукали для своєї улюбленої принцеси, якої стала Євгенія Дошка, жениха. Блукали вони царствами різними : садо-парковому, землевпорядкування, харчових технологій та ін., а підходящого варіанту не знаходили. А точніше не бачили його, хоча він був завжди поруч: найвідданіший принц юридичного царства – Максим Ровишин. Задля того, щоб бути зі своєю коханою він перебрався на жербрака і змусив королеву (Завялову Каріну) віддати свою доньку за нього заміж. Принцеса почувалася нещасною з жебраком і лиш біда допомогла їй зрозуміти цінність життя і любові.

     Мораль цієї казки проста: відкривайте свої очі на щастя, не затьмарюйте його вуаллю. Кохання не приходить, коли від нього хочуть ідеальності. Не вимагайте від долі надприроднього і лишайтесь, попри все, собою.
     Сюжет прикрасили дивовижні номери. Спів під фортепіано у виконанні Катерини Соболевої, поєднаний з контемпом в парі з Андрієм Шуткою був надзвичайно несподіваний, шокуючим, майстерним, ніжним і талановитим. Катю, браво!

     Гімнастка Аня Щемельова показала майстерність, витонченість рухів та стала справжнім відкриттям для журі.

     Учасниці конкурсу «Міс ЮРФАК» в яскравому поєднанні танцю і пісні зворушили зал та закохали у свої обличяя. Сурякова Вікторія та Бойко Поліна, ви таланти!

     Прийняла участь цьогоріч і магістр заочної форми навчання Астафєва Ольга, яка за улюблений факультет співала, як ніколи. Олю підтримали танцем Аня Щемельова та Вікторія Сурякова.

     Найвеселішим номером була композиція «Піду я у садочок…» з солістами Гаєвою Іриною та Крамар Аліною, які розділили свої емоції в пісні з юридичним театром мініатюр . Учасники наскільки всіх розвеселили в залі, що молодь ділилась емоціями про цей номер,як про найкращий. В композиції взяли участь: Бамбуза К., Руда М., Гаєва К., Масько М., Скіпчик О., Секрет Р., Оришкевич К., Ярмолюк, Мельник О., Войцях М., Рязанцев Б. , Береза А. та ін.

     Зворушливий вальс, підготовлений студентами Вороніною А., Бамбузою К., Мартьяновою А., Кокотуном А., Бурлаєм М. та Шуткою А., змусив кружляти і серця багатьох в залі.
     Справжнім захопленням для залу став вокально-фолькльорна постановка «Вербова дощечка». Акапельний спів у поєднанні з хороводом – справді дещо особливе. Солістка: Євгенія Дошка. Танець: Бамбуза К., Руда М., Гаєва К., Масько М., Вороніна А., Ільченко К., Крамар А., Дідух А., Гордієнко В., Лозова Д., Вдовиченко О.,Сахарук Я., Кучеренко Д.,Друцька В.

      Ще одним маленьким, але все ж приємним ньюансом для журі став авторський вірш Євгенії Дошки про нелегку жіночу долю.
    Закінчився виступ піснею «День народження» та привітанням рідного університету з 120-річчям. Студенти підготувались ретельно заздалегідь : сходили на зустріч із Павлом Зібровим, записали відео-поздоровлення, а також взяли автограф для нашого найкращого проректора Кваші Сергія Миколайовича.

     Всім дякуємо за старання, розуміння, допомогу, підтримку, плідну працю та ваші ідеї. Ви наша гордість, наші зірки і таланти. Пишаємося такими акторами, виконавцями, танцівниками та організаторами даного проекту. Окреме дякую хотілося б сказати Сауріній Ользі Іванівні за моральну підтримку та за те, що навчила нас не опускати руки. Дякуємо також Гбур Люсі Володимирівні за недоспані ночі, за переживання та за вклад свого серця і душі в цей захід. І, звичайно, ж слова вдячності несемо від всього нашого колективу Ярій Олені Сергіївні та Улютіній Олені Анатолівні за те, що в нас є такий міцний фундамент і люди, на яких завжди можна покластися. Висловлюємо також подяку тим викладачам, які не були байдужими та прийшли подивитися на наш мюзикл. Нам справді це додало снаги і впевненості.

Свято завершилося….. Та приємні враження і яскраві спогади у глядачів залишаться ще надовго. До нових зустрічей!

Юлія Канарик,
доцент кафедри цивільного
та господарського права

Євгенія Дошка,
Голова студентської організації
юридичного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook