Профорієнтаційна робота кафедри глобальної економіки

February 8, 2018

  8 лютого 2018 року старшим викладачем кафедри глобальної економіки Богач Л.В. було проведено зустріч з учнями 11 класу Васильківського НВК «Гімназія – ЗОШ I-III ступенів №8». Під час зустрічі учні прослухали детальну інформацію про НУБіП України, умови навчання на економічних спеціальностях, перспективи працевлаштування і міжнародні програми обміну між НУБіП України і університетами-партнерами. Висвітлені також були питання умов студентського побуту та дозвілля, можливості реалізації здібностей кожного студента завдяки роботі різноманітних гуртків.

  Також бесіда була спрямована на ознайомлення майбутніх абітурієнтів з переліком інших спеціальностей та особливостями вступу до НУБіП України. Зацікавленість майбутніх абітурієнтів викликала інформація про економічні спеціальності в НУБіП України. Адже економічний факультет – один із провідних факультетів Національного університету біоресурсів і природокористування України, який понад 65 років є центром аграрної економічної освіти і науки в Україні.
  У січні 2018 року доцент кафедри глобальної економіки Гераймович В.Л. зустрілася зі студентами Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу, ознайомила їх з напрямками підготовки в університеті, можливостями навчання за державним замовленням, проходженням практики за кордоном та іншими умовами для професійного і творчого становлення. Під час зустрічі майбутнім абітурієнтам роздавалися буклети, флаєри, періодичні друковані видання з інформацією про спеціальності, вступні іспити, форми та умови навчання.
  Було звернено увагу на унікальну та перспективну підготовку фахівців за спеціальністю «Прикладна економіка» на кафедрі глобальної економіки.
НУБіП України – один із восьми вищих навчальних закладів, який здійснює унікальну підготовку фахівців за магістерською програмою «Прикладна економіка».


 

  Магістерська програма «Прикладна економіка» дозволяє отримати знання, необхідні для успішного вирішення комплексних задач у сфері підвищення конкурентоспроможності аграрного бізнесу, застосування перспективних методів економіко-математичного моделювання з метою дослідження динаміки розвитку аграрного сектору економіки.

Чекаємо і бажаємо майбутнім студентам успіху при вступі до нашого ВНЗ!

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook