Доцент кафедри Мамчур Р.М. успішно пройшла авторський тренінг "Інтенсивне навчання англійської мови".

February 1, 2018
НУбіП України

Авторський тренінг «Інтенсивне навчання англійської мови» успішно пройдено!

    31 січня 2018 року завершився авторський тренінг «Інтенсивне навчання англійської мови», розроблений та проведений завідувачами кафедр романо-германських мов і перекладу Олександром Малихіним та англійської філології Наталією Арістовою. Від кафедри фіскальної політики і страхування участь у тренінгу приймала к.е.н., доцент Мамчур Руслана Миколаївна.

     З 23 по 31 січня 2018 р. завідувачі кафедр, викладачі та аспіранти факультетів ветеринарної медицини, конструювання та дизайну, гуманітарно-педагогічного, економічного та агробіологічного пройшли інтенсивний курс навчання англійської мови. Автори тренінгу застосовували різноманітні інтерактивні методи роботи, спрямовані на удосконалення вмінь учасників вільно висловлювати власні думки у монологічному, діалогічному, усному та писемному мовленні.

      Наприкінці роботи тренінгу викладачі пройшли пробне тестування на визначення рівня володіння іноземною мовою, що дало їм можливість ознайомитися з методикою складання іспитів для отримання міжнародних сертифікатів на знання англійської мови, після чого учасники тренінгу отримали відповідні сертифікати.

      Хочеться висловити подяку авторам тренінгу за гарно організований і насичений корисною інформацією захід, високий рівень професіоналізму викладання, актуальність тренінгу, доступність викладу матеріалу, теплу атмосферу та інноваційний підхід до вивчення мови. Тренінг залишив дуже приємні спогади і надихнув до подальшої праці.

 

Руслана Мамчур,

доцент кафедри фіскальної політики і страхування

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook