Розпочав роботу курс "AGMEMOD економічна модель часткової рівноваги для аграрного сектору - застусування для наукових та викладацьких цілей"

January 15, 2018

На економічному факультеті  15 січня 2018 року о 8:30 в навчальній аудиторії № 408 (корпус 10) стартував спецкурс "AGMEMOD економічна модель часткової рівноваги для аграрного сектору - застусування для наукових та викладацьких цілей“. Лектор курсу - експерт АПД к.с.-г.н. Марія Богонос.

З вітальним словом виступив декан економічного факультету д.е.н. Анатолій Діброва який наголосив про важливість застосування сучасних методів при моделюванні та прогнозуванні економічних процесів, що дозволить підвищувати якість дослідницьких робіт на всіх рівнях. На вичення курсу зареєструвалось близько 12 осіб, серед яких аспіранти економічного факультету та науково-педагогічні працівники.

Далі слово взяла лектор Марія Богонос, PhD, Експерт з аграрної політики – Німецько-український агрополітичний діалог (АПД), яка розпочала зі відкритого діалогу з учасниками курсу.

Формат курсу:

15.01  День 1. Формат: за координації куратора, учасники курсу розповідають про AGMEMOD
17.01 День 2. Формат: за координації куратора
18.01 - День 3. Формат: Практична робота
19.01 - 22.01 День 4-5. Формат: Практична робота
23.01 - 24.01 День 6-7. Формат: Практична робота
25.01 - 26.01 День 8-9. Формат: Практична робота

 

Учасникам були надані навчальні матеріали для підготовки до курсу та виконання практичних завдань, презентації лекцій, а також програмне забезпечення. Курс включає лекції, індивідуальну роботу, роботу групах, а також PC-демонстрації, презентації слухачів, задачі та практичні завдання.  По завершенні навчання учасники отримають сертифікат АПД за умови успішної здачі тестових завдань.

 Віталій Нагорний,
заступник декана економічного факультету

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook