Про деякі вимоги оформлення листків непрацездатності

November 10, 2017

У зв`язку із чисельними порушеннями щодо оформлення листків непрацездатності в частині заповнення графи «місце роботи, назва підприємства, установи, організації» наголошуємо, що відповідно до п. 3.1. Інструкції про порядок заповнення листка непрацездатності зазначена графа заповнюється лікувальним закладом зі слів непрацездатного, де назва і місцезнаходження підприємства, установи, організації вказується повністю.

Згідно Статуту повне найменування Університету – Національний університет біоресурсів і природокористування України; скорочене найменування Університету – НУБіП України; місцезнаходження (юридична адреса) – м. Київ, вул. Героїв Оборони, 15.

Одночасно інформуємо, що відповідно до п. 4.5. зазначеної Інструкції, у разі помилок або помарок у листку непрацездатності здійснюється виправлення, що підтверджується записом «Виправленому вірити», підписом лікуючого лікаря та печаткою закладу охорони здоров`я «Для листків непрацездатності». На бланку листка непрацездатності дозволяється не більше 2 виправлень.

У разі недотримання цих вимог листки непрацездатності не будуть прийматися для розгляду і оплати та будуть повертатися працівникам на доопрацювання.


Віктор Потебня,
начальник відділу соціальної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook