Erasmus + для освіти

November 8, 2017

    З 6 по 11 листопада триває Міжнародний Інформаційний тиждень Програми Еразмус+ (http://erasmusplus.org.ua/novyny/1616-mizhnarodnyi-informatsiinyi-tyzhden-prohramy-erazmus-6-101117-reyestratsiyu-vidkryto-1616.html).
      Заходи в рамках Інформаційного тижня організовано Національним Еразмус+ офісом в Україні (Проект ЄС) спільно з Представництвом Європейського Союзу в Україні, Виконавчим Агентством з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА), Міністерством освіти і науки України у тісній співпраці з Національними агентствами Еразмус+ (Іспанія, Німеччина, Сполучене Королівство), Національними Еразмус+ офісом в Казахстані та закладами вищої освіти в м. Києві.
        6.11.2017 відбувся семінар на тему: "Що? День Жана Моне: як подавати заявки на конкурс та реалізувати проекти", учасником якого була і завідувач кафедри Олена Кузьмінська.

      Корисно: персональний досвід участі у програмі Жана Моне, практичні поради щодо подання проектної заявки, особливості проектної діяльності та звітування.

      Додаткову інформацію, зокрема, презентації виступів, можна одержати на сайті проекту (http://erasmusplus.org.ua/erasmus/zhan-mone.html).

       Також можна переглянути відеотрансляції семінарів: http://erasmusplus.org.ua/novyny/1628-on-lain-transliatsiia.html

Тетяна Волошина,
старший викладач кафедри інфнормаційних
і дистанційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook