Відкрита лекція професора Хареби Володимира Васильовича «Біологічні особливості та технологія вирощування овочевих культур групи капуст»

October 5, 2017

Відбулася відкрита лекція доктора с.-г. наук, академіка, професора кафедри овочівництва Хареби Володимира Васильовича з дисципліни овочівництво на тему «Біологічні особливості та технологія вирощування овочевих культур групи капуст» для студентів ІІ курсу скороченого терміну навчанн агробіологічного факультету.

Основна увага була приділена народногосподарському значенню, біологічним особливостям, групам стиглості десяти видів капуст, технології вирощування капусти білоголової. Лектор також зосередив увагу студентів на особливостях вирощування розсади у відкритому й закритому грунті, збиранні врожаю і післязбиральній доробці та зберіганні. Лекція була добре структурована та супроводжувалася цікавою, насиченою презентацією.

 

На лекції були присутні викладачі кафедри овочівництва, які засвідчили високий професійний рівень та педагогічну майстерність лектора. Лекція прочитана з використанням наочних, технічних і аудіо- відеозасобів. Лекція мала багато позитивних відгуків і слів вдячності від студентів, які високо оцінили рівень майстерності лектора – 49,4 бали (із можливих 50) та присутніми викладачами – 100 балів (із можливих 100).

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook