Триває набір статей до жовтневого випуску журналу "Evropský časopis ekonomiky a managementu" (№5, Том 3).

September 26, 2017

Шановні колеги!

Триває набір статей до п'ятого в 2017 році, жовтневого номеру науково-теоретичного журналу "Evropský časopis ekonomiky a managementu" ("Європейський журнал економіки та менеджменту").
Журнал, зареєстрований в Чеській республіці, запрошує до співпраці у рамках публікації наукових статей докторів наук, кандидатів наук, молодих вчених (аспірантів, здобувачів), які спеціалізуються в різних галузях економіки та менеджменту.

З текстом журналу та повним архівом випусків можна ознайомитись на нашому сайті

Журнал індексується в міжнародній науковометричній базі даних International Scientific Indexing.

Журнал видається 6 разів на рік.

Статті для публікації в п'ятому (жовтневому) номері журналу приймаються до 1 жовтня 2017 року і будуть надруковані до 31 жовтня 2017 року.

Терміни закінчення прийняття статей до відповідних номерів журналу -- орієнтовні. У зв'язку із великою кількістю статей у редакційному портфелі редколегія може довільно змінювати ці терміни.
Терміни виходу номерів журналу із друку -- до кінця кожного парного місяця -- незмінні.

Наукова стаття, опублікована в "Evropský časopis ekonomiky a managementu", вважається публікацією в професійному виданні зарубіжної держави згідно п. 2.1 Наказу Міністерства освіти і науки України "Про публікацію результатів дисертацій на здобуття вчених звань доктора і кандидата наук" № 1112 від 17 жовтня 2012 р.

Вартість публікації статті обсягом до 12 сторінок включно складає відповідно 800 грн за статтю українською мовою та 700 грн за статтю будь-якою іноземною мовою. Можливе видання статей обсягом до 30 сторінок.
Термінова публікація оплачується за окремим тарифом.

Статті приймаються українською, чеською, польською, англійською, німецькою, французькою мовами.
Перевага надається статтям, написаним іноземною мовою.

Звертаємо Вашу увагу на те, що в статтях, які подаються до журналу обов'язково мають бути враховані наступні вимоги:
- прізвище та ім'я автора, назва статті, анотація (обсягом 700-900 знаків) та ключові слова подаються двома мовами: мовою статті та англійською мовою;
- посилання на джерела та літературу робляться посторінково (за допомогою «автоматичних посилань») та подаються мовою оригіналів, тобто не перекладаються та не транслітеруються;
- звичайний список літератури наприкінці статті не подається, але водночас
- наприкінці статті додатково розміщується список цитованої та використаної у статті літератури в «латинізованому» вигляді: в ньому всі кириличні назви перекладаються та додатково транслітеруються латиницею.

Детальні умови публікації в журналі "Evropský časopis ekonomiky a managementu" та вимоги до статей містяться на сайті журналу.

Редакційна політика журналу :

Європейський журнал економіки та менеджменту – міжнародний журнал, присвячений актуальним проблемам економіки та менеджменту. До публікації в журналі приймаються статті високої якості, які представляють важливий інноваційний, теоретичний, концептуальний, методологічний та емпіричний внесок у відповідних галузях науки. Журнал використовує систему анонімного рецензування (peer-rewiev) з метою верифікації наукової якості статей.

Європейський журнал економіки та менеджменту особливо зацікавлений в роботах макроекономічної тематики, які можуть продемонструвати перспективні шляхи розвитку державної економіки, а також відображатимуть досвід успішного розвитку національної економіки.

Редколегія приймає для публікації оригінальні матеріали і не розглядає можливості публікації раніше надрукованих матеріалів.

Контактна інформація:

Поштова адреса головного офісу: BEROSTAV DRUŽSTVO, Vlastislavova 562/15, 140 00, Praha 4 - Nusle

Офіційний сайт: eujem.cz
E-mail:
[email protected]

Ваша e-mail адреса нам відома, скоріше за все, зі списків особистих контактів членів редакційної колегії або з відкритих джерел і лише технічні труднощі організації розсилки завадили нам звернутися до Вас за ім'ям та по-батькові, за що просимо вибачення. Принаймні ми впевнені, що Вам або Вашим колегам та/або здобувачам стане в нагоді інформаційна розсилка про наш журнал. Вибачаємось за можливий кроспостінг!
Якщо ми раптом помилилися і Ви не бажаєте отримувати повідомлення про нові випуски нашого журналу, ґречно вибачаємось та просимо Вас надіслати листа на адресу [email protected] з відмовою від наших розсилок. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook