Студенти агробіологи взяли участь у Дні європейських технологій

September 18, 2017

15 вересня на запрошення компанії Euralis студенти агробіологічного факультету мали змогу відвідати День європейських технологій, який проводився поблизу міста Пирятин Полтавської області.

Студентів ознайомили з різними видами ґрунтообробної техніки компанії KUHN, в тому числі глибокорозпушувачами для знищення плужної підошви, наявність та правила визначення якої показали представники компанії.

Були продемонстровані гібриди соняшника, кукурудзи, сорти сорго та сої. В польових умовах можна було побачити відмінність, позитивні та негативні риси кожного гібрида, допущені помилки.

Спеціалісти компанії BASF представили системи захисту посівів кукурудзи і соняшника, було надано детальні рекомендації з покращення  стану посівів, продемонстровано технології Clearfield Plus, а також новинку на ринку України – регулятор росту Архітект.

 

Студенти чітко спостерігали закономірність в урожайності гібридів кукурудзи, залежно від групи стиглості, а також перспективи збільшення площ під сорго, завдяки його посухостійкості та зміні кліматичних умов на території країни.

 

Олександра Рябушева, Олег Загородній,

 студенти 3 курсу агробіологічного факультету.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook