Студенти-фінансисти нагороджені дипломами Міжнародної науково-практичній конференції молодих вчених і студентів

April 24, 2017
7 квітня члени гуртка «Інвестор» студенти ОС «Магістр» спеціальності «Фінанси, банківська справа  та страхування» 1 року навчання Кадура Анна i Мірошніченко Юлія прийняли  участь у Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції молодих вчених і студентів «Фінансово-кредитні механізми розвитку національної економіки», яка проходила в Луцькому національному технічному університеті.
 
     
З вітальним словом виступили проректор Луцького НТУ, к.е.н., доцент Талах В.І., який наголосив на значимості проведення конференції, a також завідувач кафедри фінансів, д.е.н., професор Вахович І.М., акцентувавши увагу на фінансово-кредитному стимулюванні розвитку економіки та напрямах їх вдосконалення.
Кадура Анна i Мірошніченко Юлія виступили з доповіддю «Залучення інвестицій в аграрний сектор економіки» на пленарному засіданні під керівництвом  доцента кафедри фінансів Буряк А.В.
 
          
Доповідь була цікава i актуальна на сьогоднішній час, порушувались питання щодо проблем залучення інвестицій в сільське господарство України, охарактеризовані основні чинники, що перешкоджають їх широкомасштабному залученню та запропоновано шляхи їх вирішення. Було чимало запитань серед учасників конференції, відбулась жвава дискусія та обговорення результатів дослідження, в ході якого  доповідачі демонстрували відмінне володіння матеріалом по темі дослідження.
 
          
За підсумками конференції Кадуру Анну i Мірошніченко Юлію нагороджено дипломами ІІІ ступеня. Особисто проректор Талах В.І. відзначив про високий рівень підготовки студентів i виніс подяку керівнику Буряк Аліні Вікторівні  за хорошу підготовку студентів до конференції.
 
доцент кафедри фінансів
Галина Скрипник
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook