Цифрове співробітництво Східного партнерства

March 23, 2017

     21-23.03.2017р. Кузьмінська Олена, доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій, уже вдруге була запрошена до участі у роботі "Міжнародної лабораторії підприємництва жінок" в регіоні Східного партнерства.
      ІІ "Міжнародна лабораторія підприємництва жінок" в 2017 році проходить в рамках Платформи II Східного партнерства (СП) і відображає вікно можливостей, що відкрилося в зв'язку з завершенням другого раунду оцінки на основі політики АМБ ("Європейського акту про малий бізнес") і публікацією звіту "Індекс економічної політики. Країни Східного партнерства - 2016".
        Лабораторія підприємництва жінок надає підтримку подальшому розвитку партнерства в регіоні, а також підтримає уряди країн Східного партнерства в їх прагненні просування політики в галузі підприємництва жінок як в рамках кожної країни, так і на рівні регіону Східного партнерства в цілому. Лабораторія залучає активні національні і регіональні організації з метою: зміцнення їх мережної взаємодії, обміну досвідом і знаннями, а також координації планів дій країн для визначення регіональних цілей з просування політики в сфері підприємництва жінок.
       ІІ «Міжнародна Лабораторія підприємництва жінок» у 2017 році проводиться Європейським фондом освіти (ЄФО) в тісній співпраці з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, Торгово-промисловою палатою України, Європейською бізнес асоціацією та Асоціацією торгово-промислових палат Європи, за підтримки Європейської комісії в рамках Платформи-ІІ Східного партнерства.

       Олена Кузьмінська для учасників Лабораторії проводила експрес-тренніг з ефективного використання ІКТ для налагодження цифрового співробітництва жінок-підприємців та організацій, що підтримують їх діяльність, у країнах Східного партнерства.

Таїсія Саяпіна,
старший вкиладач кафедри інформаційних і дистанційних технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook