Профорієнтація кафедри адміністративного та фінансового права на Всеукраїнському форумі «Успішний 11-класник»

1 November 2016, 16:11

     29 жовтня 2016 р. відбувся Всеукраїнський форум «Успішний 11-класник», організаторами якого виступили ZNOUA. Це масштабна освітня подія, на якій зібралися експерти з підготовки до ЗНО, представники найкращих ВНЗ та менеджери з підбору персоналу провідних компаній України з єдиною метою – дати кожному абітурієнтові можливість вступити до омріяного університету та побудувати успішну кар’єру.

     НУБіП України представив переваги навчання серед 15-ти найкращих ВУЗів таких, як КНУ імені Тараса Шевченка, НТУУ «КПІ», НМУ ім. О.О. Богомольця, КНЕ, Національний авіаційний університет, Національний університет «Києво-Могилянська академія», Острозька академія, КНУ будівництва і архітектури, Київський національний торгівельно-економічний університет, Національний університет харчових технологій та Державний університет телекомунікацій.
Наш факультет представила старший викладач кафедри адміністративного та фінансового права к.ю.н. Гончарук Лідія.

     Учні 11 класів та їх батьки отримали інформацію про спеціальності та факультети, підготовчі курси, за які можуть отримати до 10 балів до конкурсного балу, організацію навчання, студентське самоврядування та міжнародні зв’язки і можливість отримати подвійний диплом.


     

     З побажаннями не помилитись при виборі ВУЗу, учнів запросили на день відкритих дверей до юридичного факультету НУБіП, яке проходить кожної суботи з 10 до 14 години.

Гончарук Лідія

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook