Відбулося секційне засідання "Хімія" 69-ї студентської наукової конференції

March 5, 2016

   3 березня 2016 р. у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на агробіологічному факультеті відбулася 69-а студентська наукова конференція з секції «Хімія».

     В цьому році секція «Хімія» користувалася особливою популярністю у студентів. І це не дивно, адже науковий прогрес не стоїть на місці, і саме досягненням хімічної науки належить чільне місце в цьому процесі. На секційному засіданні було представлено 43 доповіді студентів 1-4 курсів ННІ лісового та садово-паркового господарства, ННІ енергетики автоматики та енергозбереження і факультетів: агробіологічного, тваринництва та водних біоресурсів, харчових технологій та управління якістю продукції АПК, механіко-технологічного, захисту рослин, біотехнологій та екології, які вразили високоповажних членів оргкомітету своєю актуальністю, оригінальністю, науковою новизною та високим рівнем викладу матеріалу.

    

     За результатами конференції членами оргкомітету особливо були відзначені:
дипломами I ступеня: студент 1 курсу агробіологічного факультету Грімович Я.Ю. та студентка 4 курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Пугач Ю.В.;


• дипломами II ступеня: студент факультету тваринництва та водних біоресурсів Москвич Б.Р. та студентка 2 курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Іскра К.О.;


• дипломами ІІІ ступеня: першокурсники факультету тваринництва та водних біоресурсів Сьомченко Н.Г. та Полковников Д.А. й студентка 4 курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Черненко К.В.



Асистент кафедри загальної хімії
О.О. Кравченко

Старший викладач кафедри загальної хімії

Р.С. Жила

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook