Координаційна рада молодих юристів та молоді вчені НУБіП України – вектори співпраці

February 27, 2016

 26 лютого 2016 року відбулося засідання Координаційних рад молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції м. Києва, де було розглянуто низку питань, включених до порядку денного. Зокрема, на засіданні розглянули звіти про виконану роботу начальників Координаційних рад при районних управліннях юстиції в місті Києві, та затвердили план роботи та склад КРМЮ на 2016 рік. З привітальним словом виступив начальник Головного територіального управління юстиції Станіслав Ігорович Куценко та голова КРМЮ Гдичинський Віталій Богданович.


   Згодом зі звітом про виконану роботу виступила головний спеціаліст Голосіївського районного управління юстиції Самойленко Юлія Петрівна, яка є головою КРМЮ в Голосіївському районі. Вона доповіла про заходи, які були проведені КРМЮ з моменту її створення. Участь у засіданні КРМЮ при Голосіївському районному управлінні юстиції прийняли її члени – викладачі юридичного факультету Національного університету біоресурсів та природокористування Кідалов Сергій Олександрович, Шульга Євгеній Вікторович, Андрушко Ірина Петрівна та Канарик Юлія Сергіївна, а також студентка юридичного факультету Голуб Світлана.


 Також членів КРМЮ було проінформовано про конкурси, які традиційно кожного року проводять її члени. До таких конкурсів належать, зокрема, конкурс юридичних клінік «Правознавець», конкурс для знавців права «Юриспрудент» та Школа права для учнів середніх загальноосвітніх шкіл 9-11 класів.

Андрушко Ірина,
старший викладач кафедри
теорії та історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook