Факультет інформаційних технологій активізує співпрацю з ІТ-компаніями

3 December 2015, 16:48

З вересня цього року науково-педагогічні працівники факультету інформаційних технологій активно співпрацюють з компанією Cyber Bionic Systematics з метою підвищити якість навчально-методичного забезпечення дисциплін, навчальних програм підготовки ІТ-фахівців, участі у спільних проектах з розробки ІТ-рішень та залучення представників компанії до створення інноваційного центру на базі факультету.

 

     3 грудня відбулася зустріч науково-педагогічних працівників факультету з керівником навчального центру Олександром Марченко та тренерами компанії. На спільній нараді обговорили і визначили напрями подальшої співпраці, зокрема, можливість проходження ІТ-тренінгів та сертифікації студентів і викладачів на базі Cyber Bionic Systematics, впровадження новітніх технологій, які затребувані ринком, у навчальний процес.
     Сторонами домовлено про безкоштовну місячну підписку студентів факультету до навчальних відеокурсів компанії, щомісячні майстер-класи, залучення тренерів компанії до проведення навчальних практик на факультеті, доступ викладачів до навчальних методичних матеріалів (курсів лекцій, лабораторних робіт, тестів), розроблених компанією.

 

Олена Глазунова, 
декан факультету інформаційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook