Готуємось до проходження виробничої практики

6 May 2024, 18:54
Київ. Кафедра комп'ютерних наук НУБіП України

Незабаром завершення весняного семестру, сесія та практика. Студентів-бакалаврів 3-го курсу та студентів-магістрів 1-го курсу очікує виробнича практика.

Кафедра пропонує декілька варіантів проходження виробничої практики. Студенти обирають один із них, що найбільше йому підходить. А це:

  1. проходження практики на одному з підприємств, компаній, з якими у кафедри є двосторонні угоди;
  2. студенти можуть самостійно, з дозволу кафедри, підбирати для себе місце проходження практики та пропонувати його для використання; для цього студенту необхідно оформити двосторонню угоду;
  3. проходження практики в лабораторіях університету, зокрема, лабораторіях кафедри комп’ютерних наук.

На зустрічі зі студентами, яка відбулась 2 травня 2024 року, керівник практики, Баранова Тетяна Альфредівна детально ознайомила студентів з правилами оформлення двосторонніх угод, повідомила про терміни підготовки їх та формування наказів на проходження практики. Завідувач кафедри, Голуб Белла Львівна більш детально розповіла про бази виробничих практик, повідомила щодо робіт, які там виконуються. Студентам була надана форма, в якій вони мали вказати вибраний ними варіант.

Результати цього опитування будуть враховані щодо подальших пошуків місць для проходження виробничої практики.

Зустріч тривала майже півтори години. Студенти активно задавали питання, цікавились, як оформлювати угоди, чи можна проходити практику дистанційно тощо. Сподіваємось на успішне і корисне проходження практики.

Завідувач кафедри КН, Голуб Б.Л.
Керівник виробничої практики, Баранова Т.А.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook