Відбулося засідання кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

April 17, 2024
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 

В середу 18 квітня 2024 відбулося засідання кафедри  адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності під головуванням декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Дмитровича Остапчука.

Були розглянуті кадрові питання, та рекомендовані шляхом таємного голосування: на посаду завідувача кафедри к.е.н., доц. Ковтун О.А., на посаду професора кафедри: д.е.н., професор Ібатулліна М.І., для проходження конкурсу на посаду доцента, к.е.н., доц.: Дібровою Л.В., Чорненькою Л.М., Ралко О.С.

Під час засідання було обговорено питання організації та проведення дня відкритих дверей для випускників коледжів який відбудеться 18 квітня 2024, доповідали доценти Кузьменко С.В. та  Янчевський Р.В.

Також обговорили роботу наставників академічних груп, доцентів Чорненької Л.М., Тюріної О.А., Міщенка І.А., Файчука О.М.,  професора Калівошка О.М., акцентували увагу на контролі успішності студентів груп, результатах проміжної атестації, роботі з боржниками, відвідування студентів у гуртожитках,  присутності на зборах 19.04.2024 з висунення виборних представників з числа студентів факультету.

Обговорено організацію роботи VІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених «НОВІ ВИКЛИКИ ДЛЯ АГРАРНОГО СЕКТОРУ УКРАЇНИ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ». доповідав –  доцент Файчук О.М. 

 

Наголошено на необхідності планового підвищення кваліфікації НПП, та підготовки до акредитації освітніх програм, термінах подачі бакалаврських робіт,  підготовку до літніх практик.

В ході засідання було також наголошено щодо ключових дат весняного навчального семестру 2023/24 н.р.


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook