Відкрита дистанційна лекція доцента Максима Мокрієва на тему “Етапи створення лендінгу”

February 22, 2024

19 лютого 2024 року відбулася відкрита лекція доцента кафедри інформаційних систем і технологій Мокрієва Максима Володимировича. Відкрита лекція проходила в рамках дисципліни “Створення ефективних односторінкових сайтів (Landing Page)” на тему “Етапи створення лендінгу”.

Оскільки дана дисципліна є вибірковою для магістрів всіх освітніх програм університету, вона проходила в дистанційному форматі з використанням платформи відеоконференцій Zoom. До лекції підключилися магістранти з п’яти різних освітніх програм та колеги з факультету інформаційних технологій.

Для демонстрації матеріалу лектор використовував презентаційний матеріал на базі онлайн сервісу Google Презентації. Подача матеріалу була гарно структурована та насичена наочністю.

В процесі проходження лекції відбулося ознайомлення з новим матеріалом, студенти отримали відповіді на свої запитання. Також, відбулися коротенькі дискусії з окремих особливо цікавих для студентів моментів.

Студенти та гості (викладачі) залишилися задоволеними отриманою інформацією та знаннями, про що і зазначили у анкетах оцінювання якості проведення лекційного заняття в кінці пари. Лекція була проведена на високому професійному рівні.

 

Тетяна Волошина,
доцентка кафедри інформаційних систем і технологій

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook