Кафедра менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського в топі кращих кафедр університету за показниками індивідуальної діяльності науково-педагогічних працівників

December 18, 2023

 18 грудня під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. На нього також були запрошені члени експертних комісій, які майже місяць аналізували рейтингові показники діяльності науково-педагогічних працівників.

Звіт про результати рейтингового оцінювання представив секретар рейтингової комісії університету Ярослав Рудик.
Декани факультетів та директори ННІ, які були присутні на засіданні, дізналися що лідером серед підрозіділів за результатами рейтингової кампанії 2023 року став ННІ лісового і садово-паркового господарства. Минулорічний лідер, факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, посів у цьому році почесну другу сходинку рейтинга. Також до трійки лідерів потрапив факультет аграрного менеджменту.


До десятки кращих кафедр за показниками індивідуальної діяльності науково-педагогічних працівників, окрім цьогорічного лідера - кафедри механіки, увійшли кафедри: садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка; глобальної економіки; управління земельними ресурсами; економічної кібернетики; цивільного та господарського права; годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного; технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка; педагогіки; управління та освітніх технологій; біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого; електротехніки, електромеханіки та електротехнологій; таксації лісу та лісового менеджменту; менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського; адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності.

Відповідаючи на запитання колег, голова рейтингової комісії, ректор університету Станіслав Ніколаєнко відмітив відповідальне ставлення до своїх обов’язків відповідальних осіб за перевірку рейтингових показників за визначеними напрямами. Таким чином, організованість представників науково-педагогічного колективу та відповідальність експертних груп стали запорукою цьогорічного організованого та продуктивного рейтингового оцінювання.
Наприкінці наради члени рейтингової комісії одноголосно підтримали пропозицію щодо розгляду та затвердження звіту про результати рейтингового оцінювання НПП за 2023 рік на Вченій раді університету 22 грудня, а після цього етапу до аналізу показників приступлять декани факультетів та директори ННІ.
Начальник відділу атестації наукових кадрів Сергій Боярчук представив новели законодавства щодо підготовки докторів філософії. Детальний алгоритм буде підготовлений та опублікований на офіційному сайті університету згодом.
Пресслужба
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook