Зустріч із студентами 4 курсу факультету аграрного менеджменту

November 9, 2023

     8 листопада 2023 р. на факультеті аграрного менеджменту відбулася зустріч декана і завідувачів кафедр зі студентами 4 курсу. На зустрічі були присутні: декан факультету аграрного менеджментудоцент Анатолій Остапчук, заступник декана – доцент Лариса Карпенко, завідувачі кафедр: маркетингу та міжнародної торгівлі – професор Валерій Бондаренко; адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності – доцент Олена Ковтун; менеджменту ім. професора Й. С. Завадського – професор Тетяна Балановська; в.о. завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту – доцент Тетяна Власенко, а також наставники груп – доценти Алла Рябчик, Богдана Вишнівська, Альона Тюріна, Тетяна Лобунець та Олексій Калівошко.

    Метою зустрічі було обговорення ряду актуальних питань, зокрема: відвідування студентами пар, підготовка до заліково-екзаменаційної сесії, вчасна здача сесії, проживання і поведінка в гуртожитку, можливості продовження навчання за програмою другого (магістерського) рівня вищої освіти, паралельне навчання за кордоном та отримання подвійного диплому.
Декан факультету Анатолій Остапчук дружнього зустрів своїх студентів. Під його керівництвом факультет аграрного менеджменту НУБіП України став одним з провідних факультетів в Україні. Зокрема, досягненнями факультету є: 10-та позиція у рейтингу Forbes факультетів України; підписання угоди про співпрацю з провідними аграрними підприємствами України та Європейського Союзу; організація спільної магістерської програми з Університетом Ноттінгема Трент (Велика Британія); проведення Міжнародних наукових конференцій та багато інших. Декан зазначив, що факультет пропонує широкий спектр актуальних освітніх програм, які відповідають сучасним вимогам ринку праці, активно співпрацює з провідними аграрними підприємствами України та зарубіжжя, що забезпечує студентам можливість отримати практичні навички та значний досвід роботи.

    Завідувачі кафедр виступили з мотиваційними промовами щодо майбутнього навчання за відповідними освітніми програмами, студенти отримали відповіді на численні запитання, які стосувалися освітніх програм, дисциплін, що викладаються в магістратурі, процесу навчання, майбутньої вступної кампанії, можливостей працевлаштування та ін. Учасники зустрічі обговорили проблемні питання вступної кампанії на ОС «Магістр», підготовки до ЄВІ та особливості реєстрації і здачі ЄВІ.

     Завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, професор Валерій Бондаренко розповів студентам про можливості та особливості навчання в магістратурі на спеціальності 075 Маркетинг, зокрема: про сучасну програму навчання, набір актуальних дисциплін, досвідчених викладачів, проходження практики в провідних українських та міжнародних компаніях, про міжнародне визнання диплому, можливість участі у наукових дослідженнях, проектах, Міжнародних конференціях, семінарах, круглих столах та ін..

     Студенти висловили свої позитивні враження про навчання в університеті та задавали чимало питань; також отримали багато корисної інформації про навчання у магістратурі в НУБіП України. Зустріч була цікавою та продуктивною! Вкінці зустрічі пролунали слова вдячності захисникам України.


Алла Рябчик
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook