Анна Тернова, випускниця ВСП "Боярський фаховий коледж" НУБіП України, впевнена що віднайшла свою ідеальну професію – фінансист

July 29, 2023
   Коли занурюєшся в світ пошуків своєї ідеальної професії, що здатна принести радість та задоволення, слова великого мислителя Конфуція набувають особливого значення: "Вибери професію, яку ти любиш, і тобі не доведеться працювати жодного дня в твоєму житті". Коли знайдеш сферу, де працюєш із задоволенням, кожен день стане нагородою, а робота перетвориться на приємне хобі. Тоді кожен крок у твоїй професійній діяльності буде сповнений емоційної насолоди, а кожне досягнення – джерелом глибокої гордості.
 

     — Скажіть декілька слів про себе? 

– Мене звати Анна Тернова, народилась в могутній столиці нашої країни, проте більшість свого життя прожила у мальовничому містечку Лисянка, що на Черкащині. У 2020 році отримала базову середню освіту в Лисянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2. Згодом я вступила у Відокремлений структурний підрозділ «Боярський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» на спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», де у 2022 році здобула повну загальну середню освіту та у 2023 році отримала диплом фахового молодшого бакалавра з відзнакою.
  

        — Чому обрали саме цю спеціальність?

 Разом зі зростанням глобалізації та складності економічних процесів у сучасному світі, роль фінансових експертів стає все важливішою. Спеціальність "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" є однією з найбільш перспективних і вимогливих галузей, оскільки пропонує безліч переваг і можливостей:
  • високий попит на фахівців. Фінансовий сектор є однією з основних ланок будь-якої економіки, тому зростає потреба у висококваліфікованих фахівцях у галузі фінансів, банківської справи та страхування. Вибір цієї спеціальності гарантує різнобічні можливості зайнятості та стабільну кар'єру.
  • привабливі умови праці. Працюючи в фінансовому секторі, я матиму можливість отримати високий рівень заробітної плати, особливо за умови зростання фінансових потоків та стабільності банківської системи.
  • різноманітність кар'єрних шляхів. Спеціальність "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" відкриває широкі перспективи у кар'єрному зростанні. У майбутньому я зможу обрати роботу в інвестиційних компаніях, банках, страхових компаніях, фінансових консалтингових агентствах або займатися власним бізнесом.
  • неперервний розвиток. Світ фінансів постійно змінюється та розвивається, тому я матиму можливість навчатися новим методам аналізу, технологіям та фінансовим інструментам, що робить дану професію захопливою та стимулюючою.
    розвиток особистих навичок: Робота в фінансовому секторі вимагає високої відповідальності, аналітичного мислення, навичок комунікації та стресостійкості. Ці особисті навички не тільки допоможуть мені у професійній діяльності, а й знадобляться в житті загалом.

       — Чому обрали саме Національний університет біоресурсів і природокористування України?

– Так як я протягом 3 років навчалась у ВСП «Боярський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України», то вже ознайомлена з структурою даного універитету. Вибір Національного університету біоресурсів і природокористування України є перспективним і обґрунтованим рішенням з рядом вагомих причин, найважливішими з яких є:
  • компетентність викладачів. НУБіП України має висококваліфікований науковий та викладацький персонал у галузі економіки та фінансів, що забезпечить якісну підготовку та професійний розвиток.
  • практичний підхід. Університет надає студентам можливості проходження практики в різних організаціях, установах та компаніях, що дозволить попрактикуватися у сфері своєї спеціальності.
  • привабливе розташування. НУБіП України має сучасний та зручний кампус, оснащений необхідною інфраструктурою для зручного навчання та відпочинку студентів. Тут є академічні приміщення, бібліотеки, спортивні майданчики, студентські гуртожитки, котрі розташовані у неймовірній зеленій зоні. 

     — Анно, щиро вдячні Вам за розмову та бажаємо цікавого та плідного студентського навчання в Національному університеті біоресусрів і природокристування Укарїни.

 
 
Розмову провела Ольга ФАЙЧУК,
доцент кафедри
банківської справи та страхування
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook