Данііл Хоменко – майбутній власник свого бізнесу

July 28, 2023

 

 

  • Доброго дня, Данііле! Чому обрав НУБіП України?

— Цьогоріч я закінчив школу і бажаю навчатися далі, щоб у майбутньому стати успішним у підприємницький справі, реалізувати себе у житті. Ознайомившись уважно з багатьма навчальними програмами менеджерського спрямування на сайтах різних навчальних закладів, я зрозумів, що найбільше моїм прагненням відповідає навчання саме на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності економічного факультету НУБіП.
  В останні шкільні роки я багато замислювався над тим, ким хочу стати у майбутньому. Наразі я впевнений, що хочу пов’язати своє майбутнє з підприємництвом, мрію відкрити власну справу. Але щоб ця справа була успішною, я потребую професійних знань та навичок. Коли я ознайомився з освітньою програмою і діяльністю кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, побачив, що саме тут можу отримати необхідну базу для подальшої самореалізації. Мені сподобалося, що студенти опановують не лише теоретичні засади підприємницької, торговельної та біржової діяльності, але й вчаться бізнес-плануванню, обліку та оподаткуванню, оцінюванню кон’юнктури ринків і результатів діяльності у сфері підприємництва з урахуванням ризиків.
  Мене дуже зацікавило те, що студенти кафедри проходять виробничі практики у бізнес-структурах АПК країни і за її межами, а також те, що викладання дисциплін ведеться українською та англійською мовами.
  Я багато часу проводжу за комп’ютером, мене цікавлять інформаційні технології, і я вважаю, що перевагою навчання на кафедрі є діджитал-технології проведення лекційних та практичних занять, електронна навчальна платформа Elearn.nubip.edu.ua.
  Я упевнений, що завдяки навчанню в НУБіП матиму конкурентоспроможність на ринку праці, адже випускники Вашого навчального закладу працюють у провідних зарубіжних та вітчизняних компаніях, а сам НУБіП з 2017 року входить до десятки кращих університетів країни за версією рейтингу «ТОП-200 Україна».

  • А чому обрав спеціальність «Підприємництво та торгівля»?

— Чому саме підприємництво я бачу як сферу своїх інтересів у майбутньому? З самого дитинства я займався футболом і багато років грав за футбольну команду юнацько-спортивної школи. У футболі важливий і кожен гравець, і команда і цілому. Футбол навчив мене комунікації з іншими гравцями, взаємодії, швидкості ухвалення рішень і прогнозуванню можливих ситуацій. Я розумію, що всі ці навички є важливими і для сфери бізнесу. Я – комунікабельна людина, легко знаходжу спільну мову в колективі, маю надійних друзів. Навички командної гри стануть мені у пригоді і в навчанні, і тоді, коли я почну реалізовувати свою мрію про власну справу.
  Я упевнений, що саме освітня програма за спеціальністю «Підприємництво та торгівля» і навчання в НУБіП дадуть мені змогу втілити в життя мої мрії, досягти успіху у власних проектах, зробити свій внесок в розбудову України.

Розмову вела доцент кафедри
організації підприємництва та біржової діяльності
Анастасія КИРИЧЕНКО

 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook