Бакалаври маркетологи успішно підтвердили кваліфікацію

June 14, 2023

   13 та 14 червня 2023 року студенти факультету аграрного менеджменту спеціальності 075 Маркетинг складали атестаційний екзамен у дистанційному форматі.

   Атестаційний екзамен – це підсумковий контроль результатів навчання здобувача вищої освіти, які він повинен продемонструвати для підтвердження набуття ним компетентностей, визначених стандартом вищої освіти та освітньою програмою.
   На підставі «Положення про екзаменаційні комісії в Національному університеті біоресурсів і природокористування України» і рішення вченої ради НУБіП України (пр. № 6 від 22 грудня 2022 р.) для проведення студентам першого (бакалаврського) рівня спеціальності 075 «Маркетинг» денної форми навчання була створена та затвержена наказом ректора екзаменаційна комісія у складі: голови комісії Балановської Тетяни Іванівни - завідувача кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського та членів комісії Нагорної Олени Вікторівни - доцента кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, Карпенко Лариси Федорівни - доцента кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, Гаврилюк Юлія Григорівни - старшого викладача кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.
   Відкрив роботу комісії декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Дмитрович Остапчук, який ознайомив присутніх з наказом ректора щодо створення екзаменаційної комісії та побажав успішного складання підсумкової астестації.
 
   Варто зазначити, що всі студенти маркетологи допущені до написання атестаційного екзамену, виконали умови договору та навчального плану. Всі студенти отримали позитивні оцінки.
Вітаємо та чекаємо в аудиторіях у статусі студентів магістратури!
 
Лариса КАРПЕНКО
заступник декана факультету аграрного менеджменту
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook