Ректорат: якість навчального процесу та підготовка до 125-річчя НУБіП

May 1, 2023
1 травня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на фінальному етапі підготовки до відзначення 125-річниці університету. Щодо вступу до аспірантури, то сьогодні відбудеться засідання приймальної комісії, де будуть схвалені результати вступної кампанії. Завершилася студентська спартакіада, а на чемпіонаті з гірьового спорту представник університету виборов золото.

  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко проінформував про уточнення графіку відпусток.
  Заступник голови Сенату Студентської організації Софія Вернидуб повідомила про результати кіберспортивних змагань серед студентів.

  Учений секретар Оксана Барановська доповіла про проведення засідання вченої ради 12 травня спільно з Президією Національної академії педагогічних наук України.

 

  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про публікаційну активність вчених університету та стан просування журналів до наукометричних баз, проведення І етапу ХІІ «Фестивалю студентської науки» та підведення підсумків І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році в НУБіП України. В НДГ завершується посів соняшника.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про подання двох масштабних проектів на міжнародне фінансування, більше 30 слухачів зараховано на підготовчі курси з української мови для вступу в університет.

 

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко завважив на завершенні облаштування студентського центру.
  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук доповів про перехід студентів 4 курсу на очне навчання і концентрацію на вступ до магістратури. 211 слухачів підготовчих курсів на тижні пройдуть атестацію, а 2562 зареєстрованих в олімпіаді – беруть участь в фінальному етапі.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень.
Василю Шинкаруку – забезпечувати ефективне продовження якісного навчального процесу (контроль – дистанційно і очно), безпеку студентів і викладачів при повітряній тривозі.
Сергію Кваші – контроль підготовки заходів до 125-річчя НУБіП.
Оксані Барановській – підготовка спільного засідання вченої ради НУБіП з президією НАПН України, заплановане на 12 травня.
Валерію Іщенку і Вадиму Ткачуку – ремонт візитівки університету – 1-го навчального корпусу, де розташовується приймальна комісія, залучення для цього необхідних додаткових коштів, продовження робіт з облагородження території.
Вадиму Ткачуку – розробити кошторис надання послуг науковцям університету щодо надання наукових висновків, експертиз досліджень за запитом правоохоронних органів, адвокатів та ін.

Пресслужба 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook