Студенти факультету Інформаційних технологій НУБіП України відвідали ІТ-компанію SoftServe.

March 18, 2023
SoftServe

     Провідна ІТ-компанія SoftServe, що займається консалтингом та надає послуги у сфері цифрових технологій відкрила двері для першокурсників факультету Інформаційних технологій. 16 березня 2023року 35 студентів спеціальностей «Інформаційні системи і технології» та «Комп’ютерні науки» відвідали київський офіс компанії SoftServe.

     Екскурсію робочими локаціями та зонами відпочинку провели ITA маркетолог SoftServe Роман Кириленко та ментор IT Academy SoftServe Іван Сєров.

     У конференц залі компанії SoftServe Роман Кириленко представив напрями співпраці компанії студентству.
Компанія налічує 13000 працівників, та має 47 офісів у 14-тьох країнах світу. Займається розробкою програмних продуктів різної сфери діяльності. Одними з найбільших партнерів SoftServe є Amazon, Google, Microsoft, NVIDIA та безліч інших світових гігантів.

     Студенти уважно слухали презентацію Романа та задавали запитання. Самих активних студентів Роман відзначив невеличкими сувенірами. На завершення зустрічі було зроблено спільне фото.

     Щиро вдячні компанії SoftServe за надану можливість прийняти участь у заході, Роману Куриленко та Івану Сєрову – за увагу та партнерство, амбасадору Денису за організацію зустрічі.


 Таїсія Саяпіна
наставник академічної групи ІСТ-22016б

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook