Виховуємо особистість: Дню народженню Славетного Кобзаря присвячено виховну годину з маркетологами

March 10, 2023
      Щорічно 9 березня Україна та світ святкує день народження Тараса Григоровича Шевченка -- поета прозаїка, мислителя, живописця, графіка, громадського діяча, справжнього пророка.
     З цієї нагоди була проведена виховна година зі студентами ІІІ курсу групи 2.1 та 2.2 (англ) спеціальності «Маркетинг». Наставники груп доценти кафедри маркетингу та міжнародної торгівля Богдана Вишнівська за підтримки Голови Ради молодих вчених факультету аграрного менеджменту Олени Нагорної, обговорили зі студентами важкий життєвий шлях Кобзаря, а також звернула увагу на цікаві факти його життя.

     Тарас Шевченко був талановитим художником - він створив понад 1300 картин, із яких до нашого часу збереглися понад 800. До власних творів поет створював ілюстрації, любив малювати автопортрети. Твори Тараса Шевченка перекладені більш ніж ста мовами світу. Після смерті Шевченка в народі казали, що Кобзар не помер, і що він визволить українців з кріпацтва.
     Значення постаті Великого Кобзаря з роками все наполегливіше усвідомлює для себе український народ, а творам його надається нове звучання.

Борітеся – поборете, Вам Бог допомагає! За вас правда, за вас слава, І воля святая!!! 

 

Валерій Бондаренко

професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook