Магістри 2 року навчання спеціальності 123-Компютерні системи і мережі захистили кваліфікаційні роботи

December 17, 2022

 

Попри всі складності, повітряні тривоги та перебої з електроенергією на факультеті ІТ завершили роботу екзаменаційні комісії з державної атестації магістрів.

Роботу екзаменаційних комісій з захисту магістерських робіт 17 листопада у свято Дня студента відкрили захистом кваліфікаційних робіт за спеціальністю Комп’ютерна інженерія. До захисту було представлено 18 магістерських робіт. Відбувся у аудиторії 206 факультету інформаційних технологій декан факультету Олена Глазунова, привітала студентів, побажала продуктивної роботи членам комісії та гарних результатів студентам.

Очолював екзаменаційну комісію Ротач Андрій Валерійовичдиректор з розвитку компанії «NetWave» (https://netwave.ua/).
Тематика представлених робіт, як завжди, актуальна, креативна та своєчасна. Зокрема, розглядалися такі питання: організація комп’ютерних систем і мереж, інформаційна безпека комп’ютерних систем та мереж, впровадження IoT систем, та ін. На думку членів комісії найбільш цікавими були роботи: «Методи розпізнавання загроз та захист інформації в навчальному закладі» та «Дослідження комп’ютерної системи прогнозування стану обчислювальної програмно-апаратної платформи».

Членами комісії із захисту відмічено, що всі магістри продемонстрували глибокі знання з фахових дисциплін, набуті протягом навчання в університеті.

 

Дмитро КАСАТКІН

завідувач кафедри

 

Translator
 
 
 

 

Translator
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook