Кафедра ТІДП успішно завершила осінній цикл відкритих лекцій 2022/2023 н.р.

October 29, 2022

28 жовтня 2022 р. згідно графіку проведення відкритих лекційних занять кафедри теорії та історії держави і права доцент Сергій Козін прочитав в онлайн форматі лекцію з навчальної дисципліни «Теорія держави і права» на тему «Норми права» для студентів 1 курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування».

 

Лекція пройшла жваво, студенти активно долучалися до обговорення лекційних питань, а наостанок подякували за системність й зрозумілість поданої інформації.

 

До лекційного заняття долучилися як колеги з кафедри (Олена Попова, Людмила Протосавіцька, Віра Качур), так і факультету (Олена Гулак, Євген Шульга).

 

Також усім присутнім було запропоновано заповнити опитувальні форми щодо оцінювання якості проведеного лекційного заняття за відповідним покликанням. Потому відбулося засідання кафедри, де були обговорені усі аспекти проведеного заняття.

Тож кафедра теорії та історії держави і права успішно завершила осінній цикл відкритих лекційних занять і готова запропонувати усім бажаючим активно долучитися до майбутніх заходів, але уже у весняному семестрі 2022/2023 навчального року.

 

Кафедра теорії та історії держави і права

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook