Захист звітів з виробничої практики студентів кафедри лісівництва

August 12, 2022

    Виробнича практика – важлива складова формування практико-орієнтованих компетентностей наших студентів – майбутніх лісівників. В умовах воєнного стану вперше практика проводилася в онлайн-форматі, проте студенти виконали і це надскладне завдання успішно. Протягом всього періоду практики онлайн-консультації зі студентами відбувалися у відповідності до розкладу.
Працюючи над удосконаленням освітнього процесу ННІ лісового і садово-паркового господарства активно залучає професіоналів-практиків до виробничої практики. В якості спікерів до виробничої практики приєдналися директор ДП «Ярмолинецьке лісове господарство» , провідний інженер лісового господарства, інженер побічного користування ДП «Маневицьке лісове господарство» та інші.


    Протягом наступного тижня роботи з дипломниками викладачі і студенти обговорювали організаційні питання онлайн-зустрічей; теоретичні питання методик лісівничих обстежень, зокрема ґрунтових розкопок, обстеження насаджень тощо.
Протягом практики відбувалося спілкування з викладачами, можливість ставити питання та одразу ж отримувати відповіді на них – зробили цю практику унікальною у «віртуальній» аудиторії.
    Після відпрацювання всіх завдань в останній день практики всі студенти завантажили звіт і отримали відповідні оцінки.

    Всі студенти отримали позитивні оцінки за результатами он-лайн захисту звітів виробничої практики.

Наталія ПУЗРІНА, завідувач кафедри лісівництва

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook