І щось в мені таке болить, що це і є напевно Україна (Л.Костенко)

July 1, 2022

В дитинство хочу,

Там усе моє.

В дитинстві ми - 

великі Магелани...

Л. Костенко

   Національний університет біоресурсів і природокористування України вже багато років випускає чи не найкращих агрономів не лише в Україні, а й цілому світі. Вже тривалий час агробіологічний факультет докладає максимум зусиль щоб виростити гідне покоління аграріїв, навчити їх  вирощувати хліб та годувати цілий світ. Та світ змінився... Вчорашні школярі, які приходили до стін університету прекрасними студентами, що в свою чергу за 4-6 років ставали відмінними спеціалістами, занадто швидко подорослішали... Подорослішала вся країна...

   Вчора агробіологічний факультет університету вчив як вирощувати сільськогосподарську продукцію, як збирати, зберігати та переробляти, а сьогодні спільними силами, використовуючи свої знання та можливості, передає смаколики та городину власного виробництва на передову.

    Борис Мазур, завідувач кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка, очолив збір продукції та відвіз її на передову. Сюди ж долучилися кафедри овочівництва та закритого грунту і садівництва, зокрема також Оксана Тонха, декан агробіологічного факультету, Віталій Коваленко, заступник декана, Олександр Цизь, доцент кафедри овочівництва та закритого грунту, та інші викладачі.

Ми воїни. Не ледарі. Не лежні.

І наше діло праведне й святе.

Бо хто за що, а ми за незалежність.

Отож нам так і важко через те. (Л. Костенко)

Все буде Україна!

Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook