Інтерв’ю з Анастасією, абітурієнткою спеціальності "Захист і карантин рослин".

June 30, 2022

Доброго дня, розкажіть про себе.

Я Кипіч Анастасія Сергіївна, випускниця 11 класу, обираю на даний момент між трьома спеціальностями: Захист і карантин рослин, Агрономія та Садово-парковий дизайн. Люблю природничі науки, саме тому хочу пов’язати своє життя із даною сферою.

Звідки ви дізнались про НУБіП?

Тут навчалась майже вся моя родина, тому я хочу продовжити цю традицію, адже від друзів та родини я чула лише позитивні відгуки про якісне навчання, хорошу підготовку кваліфікованих спеціалістів та загалом незабутнє студентське життя.

Що вплинуло на вибір факультету та спеціальності?

На вибір факультету та спеціальності вплинули поради батьків, ваших викладачів та друзів, а також мене з дитинства цікавили рослини, я любила збирати гербарії та досліджувати різні види рослин. Я читала, що понад 70 % тих, хто отримав аграрну освіту, знаходять роботу протягом декількох місяців. До того ж, як показує статистика, на ринку праці спеціалістів по захисту рослин спостерігається збільшення грошової винагороди за працю.

Які ваші мрії на майбутнє?

У найближчому майбутньому, я мрію добре здати вступний екзамен та стати студенткою факультету захисту рослин біотехнологій та екології НУБІП України. Люблю також подорожувати та мрію навчатись у столиці. А потім, хочу бути висококваліфікованим спеціалістом, розвивати аграрну сферу в Україні, працювати в українсько-європейській компанії та вийти на міжнародний рівень. Гарна освіта потрібна для того, щоб влаштуватись на роботу і отримувати моральне та матеріальне задоволення від улюбленої справи. Я рада, що мої батьки підтримують мій вибір. Аграрні професії вийшли на небувалий рівень підйому. Все більше роботодавців прагнуть знайти майбутнього спеціаліста, який знає свою справу.

 

Інтерв’ю з абітурієнткою провів

доцент, кандидат сільськогосподарських наук

 кафедри фітопатології ім. В. Ф. Пересипкіна

Гентош Д. Т.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook