Кафедра фінансів гостинно приймала школярів на Дні відкритих дверей

April 29, 2022
 
     28 квітня на кафедрі фінансів відбувся онлайн захід День відкритих дверей. Не зважаючи на воєнний стан в країні, попри усі виклики і негаразди приєдналися школярі з усієї України.
   Зустріч з майбутніми абітурієнтами розпочалась із вітального слова декана економічного факультету Анатолія Діброви, який розповів про переваги навчання в НУБіП України на спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Зазначивши про умови навчання в університеті та проживання в студентських гуртожитках, а також про всебічний інтелектуальний розвиток студентів в стінах університету, участь у конкурсах і вікторинах. Наголосив про можливості навчання і стажування за кордоном, отримання подвійного диплому, проходження військової підготовки. Скориставшись нагодою, Анатолій Діброва запросив школярів на День відкритих дверей університету, що відбудеться 5 травня.
 

   Про особливості вступної компанії у 2022 році розповів відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП України Сергій Ковалевський. Закцентувавши увагу щодо подачі документів в сучасних умовах, складання мультипредметного тесту, написання мотиваційного листа та на інших особливостях цьогорічної вступної компанії. Побажавши майбутнім абітурієнтам успішної здачі вступних випробувань.
     Учасників заходу привітала завідувач кафедри фінансів Надія Давиденко, як мама двох дітей випускного класу, вона наголосила на проблемах і викликах, які на сьогодні існують. В Україні проводять фестиваль «Розстріляна молодість», а я би назвала ваш життєвий відрізок зараз «Розстріляна юність» - зазначила Надія Давиденко. Далі вона предметно зупинилася на можливостях студентів, які опановують фах та відмітила, що підготовка спеціалістів «Фінанси банківська справа та страхування» здійснюється згідно вимог і потреб сучасного стану, тому потрібно робити акцент на компетентностях, які дозволять нам відбудувати та відновити економіки держави. Вона наголосила: «Наші випускники затребувані в усіх сферах і галузях економіки, державному та корпоративному секторах».
    Гарант освітньої програми «Фінанси і кредит» Юлія Негода, більш детально розповіла майбутнім вступник про унікальність та затребуваність спеціалістів на сучасному ринку. «Якщо Ви креативні, бажаєте навчитись, пізнавати нове і розвиватись, Вам дорога на нашу спеціальність!» - наголосила Юлія Негода.
    Про освітню програму «Корпоративні фінанси» розповіла гарант програми Юлія Біляк. Зазначивши, що спеціалісти з корпоративних фінансів затребувані у великих корпораціях та міжнародних компаніях, підготовка яких здійснюється відповідно до сучасних вимог ринку. В зарубіжній практиці дана спеціальність досить затребувана. «Кафедра фінансів завжди охоче допомагає нашим студентам у навчанні і працевлаштуванні» - зазначила Юлія Біляк.

    Про переваги навчання за кордоном і отримання подвійних дипломів розповів Олександр Лабенко – директор ННЦ міжнародної діяльності. Закцентувавши увагу на знаннях іноземної мови, навчанні за програмою ERASMUS+, а також про міжнародні програми навчання в зарубіжних вузах. Зазначивши, що з даною інформацією можна детально ознайомитись на сайті університету, у розділі міжнародна діяльність.
   Важливе значення на кафедрі фінансів займає наукова робота студентів. Про роботу наукових гуртків розповіла Зоя Тітенко, зазначила що не зважаючи на карантинні заходи і навчання он лайн, наші студенти щороку є переможцями конкурсу наукових робіт. Участь у наукових гуртах дисциплінує студентів щодо вирішення поставлених завдань, спонукає професійному та кар’єрному зростанні у майбутньому.
    Богдан Максименко, студент 3-го курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» більш детально розповів про всебічний розвиток в університеті та активне студентське життя. Навчаючись в англомавній групі Богдан приймає участь в усіх заходах кафедри фінансів, факультету і університету. «Якщо у Вас є бажання навчатись і розвиватись у стінах університету, ніякі карантинні заходи Вам не стануть на перешкоді» - зазначив Богдан.
 

    На завершення заходу Надія Давиденко, подякувала усім учасникам, що приєднались та побажала непохитної віри всім у перемогу світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю, щоб сонце Перемоги і Миру зійшло над Україною, успішного складання вступних випробувань та зустрічі у новому навчальному році в НУБіП України на кафедрі фінансів!
 
 
Надія Давиденко,
завідувач кафедри фінансів
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook