На засіданні вченої ради агробіологічного факультету активно обговорювали профорієнтацію та проведення практик у студентів

April 17, 2022
     15 квітня відбулося онлайн-засідання вченої ради агробіологічного факультету.  Відкрила засідання Оксана Тонха – декан агробіологічного факультету.

 

     У вступі декан наголосила про збільшення публікаційної активності. Також нам необхідно посилити міжнародну роботу і співпрацю з іноземними університетами та програмами. На сьогодні збільшилось кількість захворювань на коронавірус.  

 

     Доповів Володимир Завгородній про проблему організацію освітнього процесу і практик у весняно-літній період.

      Про особливості вступу і  проведення профорієнтаційної роботи на факультеті розповів Олександр Цизь.

     Анатолій Бобер презентував матеріал про рекомендацію до видання методичної літератури на агробіологічному факультеті.

 

     Директор НДІ рослинництва та ґрунтознавства  Дмитро Літвінов вказав про подані 2 монографії для подальшого розгляду на великій Вченій раді НУБіП України. Також наголосив про активізацію подання тем проектів до 1 травня і оформлення заявок на участь у проектах до 31 травня. На наступному тижні необхідно вже подавати звітність за перший квартал по науково-дослідним роботам.

 

      Про рекомендацію присвоєння вченого звання доцента кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули, доценту кафедри Валерію Носенку доповіла декан Оксана Тонха. Члени вченої ради рекомендації підтримали одноголосно.

 

     Голова студентської організації Баранова Ліза розповіла про проходження навчального процесу в онлайн-режимі. Також вказала, що студентство допомагає Збройним Силам України і Територіальній обороні. 

 

 

Роман Жила,

секретар НДІ рослинництва та ґрунтознавства 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook