Весняне прибирання — запорука гарного настрою та єдності колективу!

April 11, 2022
  8 квітня 2022 року за щорічною традицією колектив Національного університету біоресурсів і природокористування України на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком, головою Наглядової ради Миколою Томенком провели День довкілля.

  Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології на чолі з деканом Юлією Коломієць приєдналися до заходу. Співробітники факультету, які залишились в Києві діляться, що зраділи можливості провести разом час на свіжому повітрі, переключитись, розвіятись.

  Війна війною, проте факультет звик тримати в чистоті територію біля навчального корпусу № 4. Тому, працівники без роздумів долучилися до весняного прибирання та навели порядки. Слід зауважити, що декілька годин проведених за активною роботою не тільки сприяли поліпшенню естетичного вигляду території, а й покращенню настрою та піднесенню командного духу працівників.

  Декан факультету Юлія Коломієць, працівники кафедри екобіотехнології та біорізноманіття Андрій Черкашин, Батрак Наталія, завідувач (в.о) кафедри екології агросфери та екологічного контролю Олена Наумовська, доценти цієї ж кафедри Євгеній Бережняк, Анатолій Міняйло, доцент кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Микола Лазарєв, завідувач лабораторії кафедри інтегрованого захисту та карантину рослин Віра Дідковська, доцент кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна Володимир Глим’язний – щиро вдячні вам за інтенсивну, плідну, злагоджену роботу та дружню атмосферу. Дякуємо, що не залишаєтеся байдужим до чистоти нашої рідної домівки, нашого університету! Усі разом зробили корисну справу для себе, для людей. Робити добрі справи не складно навіть у такі темні часи. Перемога за нами, за українцями! Особлива подяка бульдогу Боні за неймовірно веселе та позитивне прибирання :)

 

 

 

 

 

Батрак Наталія 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook