ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

March 16, 2022

         Незважаючи на російську агресію в Україні, 14 березня 2022 р. у НУБіП України розпочалось дистанційне навчання. Перші дні роботи показали, що процес організований на належному рівні. Зокрема, значною допомогою при вивченні дисциплін є платформа «Elearn». На ній, кожен студент може використовувати матеріали для опрацювання лекцій чи розв’язанню практичних задач. Варто зазначити, що студенти виявляють значну активність у навчальному процесі.

Ми поспілкувались із студентом 1-го курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Зайченком Андрієм.

Андрію, як, на Вашу думку, економічний факультет та кафедри забезпечують навчальний процес?

Процес навчання досить добре налагоджений, тому під час нього ніяких суттєвих труднощів не виникало, будь-які непорозуміння, або питання що потребували уточнення швидко вирішувались завдяки кураторам та викладачам кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, які відгукувались на такі прохання.

Чи маєте побажання щодо покращення окремих складових навчальної платформи?

Зручність такої системи в сучасних умовах неможливо переоцінити, тому що все працює досить стабільно, проте хотілось би щоб розробники усучаснили інтерфейс платформи.

 

Дякую, Андріє, за розмову.

Всім перемоги та миру!

Розмову вела куратор 1 курсу

спеціальності 076 - підприємництво, торгівля та біржова діяльність, доцент Ольга Томашевська 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook